El cos de socorristes arriba als 24 efectius

És a dir, el total de la pantilla durant la temporada alta. Aquest desplegament està operatiu des d’ahir i fins el 15 de setembre, cobrint les platges de Cala Saona, ses Illetes, Llevant, Es Pujols, es Arenals i com a novetat per enguany, ses Platgetes des Caló.

A més el Consell ha adquirit una embarcació de 5 metres d’eslora per vigilar es Pas des Trucadors i nou material com ara motxilles de primers auxilis, equips d’oxigenoteràpia i dos desfibril·ladors, per Es Caló i Cala Saona.

Cal destacar que el dimecres els socorristes reberen un curs de reciclatge per recordar algunes de les principals tasques que poden portar a terme, com són la prevenció i atenció de petites incidències com ara picades de borns o insolacions.

A partir del 15 de setembre el servei de socorrisme seguirà amb 15 efectius fins al 30 de setembre i amb 10 fins al 31 d’octubre.

A més, cal mencionar que les platges d’Arenals i es Pujols estan adaptades per realitzar el bany per a persones amb mobilitat reduïda. El servei, que e spresta només amb bandera verda i de 12 a 5 , es pot sol•licitar cridant al telèfon 609.76.85.06.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*